
podívejte se na video
- Vykosťování kuřete
- Vykosťování krůtích stehen
- Vykosťování kuřecího stehna
- Vykosťování kachny
- Vykosťování králičího stehna
- Vykosťování králičího hřbetu
- Porcování králíka
- Jak svázat maso
- Hovězí carpaccio
- Hovězí tatarák
- Telecí tatarák
- Špikování masa
- Jehněčí kebab
- Salát z grilovaného hovězího roštěnce
- Tortilla plněná grilovaným kuřecím masem
- Plněná kuřecí prsa s parmskou šunkou
- Kuřecí fáš s bylinkami
- Vietnamské vepřové barbecue Bún Chá
Pokud chcete, aby se Vám pečínka opravdu vydařila, vyplatí se maso svázat. Roman Paulus Vám v následujícím triku ukáže, jak svázat větší kus masa, ale také jak připravit závitek. Osvojte si tyto jednoduché triky a Vaše jídlo bude vždy vypadat perfektně.
Komentáře (0)
zobrazit vše