Kuchyně
Francouzská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Rádi se čas od času odměníte opravdovou lahůdkou? Pak jste na správné adrese! Připravte si sladkou snídani v podobě výtečného francouzského toastu s ovocem podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse z Kulinářské akademie Lidlu. Dozvíte se, jaké pečivo se nejlépe hodí na jejich přípravu, v čem ho namáčet, nebo s čím delikatesu podávat. Dopřejte si k snídani dobrotu s vůní skořice nebo překvapte své blízké báječnou snídaní do postele!
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 063 kJ / 493 kcal
Bílkoviny
11,30 g
Tuky
27,50 g
Vláknina
1,80 g
Sůl
0,90 g
Sacharidy
50,50 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Vejce rozmícháme spolu s mlékem a ve vzniklé směsi namočíme plátky pečiva. Necháme 1–2 minuty nasáknout a poté smažíme na másle dozlatova. Během smažení občas přeléváme vypečeným máslem a hotové nakonec obalíme ve skořicovém cukru.
02.Usmažený toust přelijeme javorovým sirupem a dozdobíme čerstvým ovocem, zakysanou smetanou, ořechy a čerstvou mátou.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT