Šneci po burgundsku
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Francouzská

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Šneci po burgundsku patří k exkluzivním pokrmům, které se servírují ke zvláštním příležitostem. Proto by se mohlo zdát, že je jejich příprava náročná. Roman Paulus Vám ovšem ukáže, že co se na první pohled zdá těžké, může být ve skutečnosti snadné. Šneky stačí jen zapéct s máslem ochuceným bylinkami, česnekem a šalotkou. Nejlépe chutnají ihned po vytažení z trouby, kdy jsou horké a voní máslem.

Tagy

Do 30 minut

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Máslo pokojové teploty vyšlehejte do pěny, osolte, opepřete, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku a česnek, nasekanou listovou petržel a přilijte citronovou šťávu a redukci z červeného vína (červené víno svařené na ⅓ celkového množství).

02.Připravené ochucené máslo naplňte do cukrářského sáčku. Do ulity dejte trochu másla, do něj zatlačte vařené šnečí maso a dejte opět trochu másla. Naplněné ulity umístěte do pánve s hrubou solí a vložte na 6 – 8 minut zapéct do trouby předehřáté na 180 °C (funkce horní gril). Podávejte s opečenou bagetou.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo