Kuchyně
Italská
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Profesionál
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
25 926 kJ / 6 190 kcal
Bílkoviny
41,80 g
Tuky
495,00 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
1,20 g
Sacharidy
406,50 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Želatinu namočíme do studené vody. Neušlehanou smetanu vlijeme do rendlíku a přisypeme cukr. Vanilkový lusk podélně rozřízneme, vyškrábeme semínka, společně s luskem přidáme do rendlíku a zahříváme, až se rozpustí cukr. Přidáme vyždímanou želatinu, necháme rozpustit a přecedíme přes sítko. Takto připravený základ vychladíme v lázni se studenou vodou, poté vmícháme po částech ušlehanou smetanu.
02.Panna cottu naplníme do skleniček a necháme ztuhnout v lednici. Dozdobíme jahodovou omáčkou, drobným ovocem a snítkou máty.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT