Kuřecí stehno "sous-vide"
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Francouzská

doba přípravy

Doba přípravy

4 hod. 20 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Pokud během smažení či pečení kuřecí maso nehlídáte a necháte na pánvi o něco déle, velmi rychle se vysuší. Chcete-li, aby zůstalo šťavnaté, vyzkoušejte metodu sous-vide. Roman Paulus Vám ukáže, jak díky vakuovému sáčku, bylinkám a kousku másla bude kuřecí stehno chutnat opravdu skvěle. Pokud stehno ještě nakonec opečete v pánvi, získáte i křupavou kůrčičku.

Tagy

Kulinářská akademie

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo