Francouzský dresink
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Francouzská

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Pokud často připravujete saláty, určitě byste měli vědět, jak připravit jeden z nejznámějších dresinků - francouzský. Jeho příprava je velmi snadná, potřebujete bílý vinný ocet a olivový olej. Ostatní suroviny k dochucení si můžete zvolit dle vlastní chuti. Roman Paulus vybral své oblíbené bylinky a dijonskou hořčici. Vyzkoušejte tento jednoduchý dresink, se kterým bude Váš salát chutnat vždycky báječně!

Tagy

Kulinářská akademie

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Bílý vinný ocet smíchejte s olivovým olejem v poměru 1:3. Osolte, opepřete, přidejte dijonskou hořčici, nasekanou pažitku a listovou petržel a zamíchejte. Nakonec přisypte trochu cukru. Dresink podávejte s listovými saláty.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo