Je v současnosti šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron, pod jehož vedením získala restaurace Alcron dvakrát Michelinskou hvězdu.
Zároveň je držitelem titulu Kuchař roku 2009-2010. V předešlých letech prošel několika významnými profesními školeními, například The Emirates Academy of Hospitality Management, která je odnoží nejznámější hotelové školy světa Ecole Hoteliere de Lausanne. Rovněž se účastnil stáží v restauracích oceněných Michelinskou hvězdou (La Pergola v Římě či Maison du Boeuf v Bruselu).
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…