Během grilování můžete do ohniště přidat namočené dřevo – dým, který vznikne během jeho hoření, je velice aromatický a toto aroma se projeví také u grilovaného jídla. Dřevo je možné získat v podobě dřevěných lupínků nebo malých kousků. Obě podoby jsou vhodné, ale je nutné je před použitím namočit. Jaké dříví použít k jednotlivým druhům masa?
Pamatujte, že je třeba grilovat na grilu se zakrytým ohništěm, protože v opačném případě vyhoří palivo příliš rychle..
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.