Liči se na našem stole často neobjevuje. Toto čínské ovoce si mnozí neodváží koupit, protože neznají způsob, jak ho v kuchyni šikovně využít. My vám tento týden přinášíme tip díky Markétě Krajčovičové, která připravila recept na dezert ve skleničce, jehož hlavní surovinou bylo mj. právě liči. Nechte Orient vstoupit do vaší kuchyně.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…