Kuchyně
Asijská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Chcete si připravit pokrm jako v tradiční japonské hospůdce izakaja? Vyzkoušejte rychlé kuře yakitori podle receptu experta na asijskou kuchyni Lukáše Želechovského.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
939 kJ / 225 kcal
Bílkoviny
21,20 g
Tuky
10,30 g
Vláknina
0,70 g
Sůl
2,10 g
Sacharidy
11,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Kuřecí maso nakrájíme na kousky a napichujeme na špejli střídavě s lahůdkovou cibulkou.
Používejte spodní části lahůdkové cibulky, které jsou silnější.
02.Špízy lehce zmáčkneme a z obou stran osolíme a opepříme. Do rozpálené pánve nalijeme trochu oleje a špízy opečeme z obou stran.
03.Jakmile jsou špízy opečené, přelijeme je omáčkou yakitori a otočíme tak, aby se v omáčce obalily.
04.Podáváme s nakrájenou lahůdkovou cibulkou a sezamem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT