Jak udělat drobenku
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

15 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Drobenka na koláči je tou správnou tečkou, bez které by koláč nebyl to pravé. Pojďte se s námi podívat, jak se dělá.

Tagy

Základy pečení a zdobení

Markéta Krajčovičová

Markéta Krajčovičová

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Drobenka

  • 150 g polohrubé mouky
  • 100 g moučkového cukru
  • 100 g másla
  • 1 ks vanilkový cukr

Orientační nutriční hodnoty

Energie

7 169 kJ / 1 710 kcal

Bílkoviny

15,70 g

Tuky

83,50 g

Vláknina

4,10 g

Sůl

0,03 g

Sacharidy

222,60 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Drobenku používáme na dokončení kynutých koláčů a ovocných dezertů. Receptů na její přípravu existuje mnoho – Markéta Vám na videu prozradí ten svůj.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo