Kuchyně
Zdravá
Počet porcí
1 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Camembert na grilu? Ano, prosím. A k tomu svěží bomba v podobě salátu 🥗s mátou, tak vypadá léto podle Marcela Ihnačáka.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
5 317 kJ / 1 271 kcal
Bílkoviny
45,20 g
Tuky
79,20 g
Vláknina
22,20 g
Sůl
3,30 g
Sacharidy
109,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Do misky vložíme med, olivový olej, limetkovou a citronovou šťávu, sůl a pepř, vymícháme metličkou a přidáme nasekanou mátu.
02.Okurku očistíme, překrojíme podélně, odstraníme dužinu, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Avokádo oloupeme, jahody očistíme, vše nakrájíme a vložíme do misky. Přidáme salát, plátky orestovaných mandlí, mátový dresink a zlehka promícháme.
03.Rozpálený gril pokapeme olivovým olejem, položíme camembert, nakrájenou ciabattu a opečeme z obou stran. Před dokončením potřeme ciabattu máslem.
04.Grilovaný camembert podáváme se salátem, opečenou ciabattou, přelitý mátovým dresinkem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT