Kuchyně
Česká
Počet porcí
5 porcí
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Grilování před vámi a vy nemáte nápad, co podávat? Vyzkoušejte skvělý cibulový dip podle Romany Böhmové, který má navíc snížený obsah laktózy.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
958 kJ / 229 kcal
Bílkoviny
4,00 g
Tuky
19,00 g
Vláknina
1,60 g
Sůl
0,70 g
Sacharidy
11,50 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Do rozehřáté pánve vložíme přepuštěné máslo a orestujeme cibuli nakrájenou na nudličky do zlatohnědé barvy. Orestovanou cibuli necháme vychladnout.
02.K vychladlé cibuli přidáme citronovou šťávou, bezlaktózový jogurt, bezlaktózové mascarpone a nasekané bylinky a promícháme. Osolíme, opepříme a opět promícháme.
Citronovou šťávu můžete nahradit bílým vinným octem.
03.Cibulový dip se skvěle hodí ke grilované vepřové panence a lehkému salátku, který jen zakápneme olivovým olejem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT