Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Cibuli a 5 stroužků česneku nakrájíme nadrobno a orestujeme dozlatova v rozehřáté pánvi s olivovým olejem. Osolíme, opepříme a přidáme na kostky nakrájenou cuketu a lístky tymiánu. Jakmile cuketa zezlátne, přisypeme cizrnu, kterou jsme propláchli ve studené vodě. Osolíme, opepříme a chvíli opékáme. Přilijeme rajčata a podle potřeby trochu vody. Vaříme ještě asi 10 minut (dáváme pozor, aby se cizrna nerozvařila).
Petrželovou nať a 1 stroužek česneku nasekáme, spolu s olivovým olejem rozdrtíme v hmoždíři, osolíme a opepříme.
Omyté a osušené plátky vepřové pečeně osolíme, opepříme a zprudka opečeme v pánvi s rozpáleným olivovým olejem dozlatova.
Pokrm podáváme pokapaný dresinkem a posypaný hoblinkami parmezánu.