Kuchyně
Španělská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Tuňáková pomazánka není jediná možnost, jak tuňáka z konzervy podávat. Zkuste vynikající tapas s grilovanou paprikou ve španělském stylu podle Romana Pauluse.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
896 kJ / 214 kcal
Bílkoviny
12,80 g
Tuky
1,40 g
Vláknina
3,10 g
Sůl
1,20 g
Sacharidy
36,30 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Papriky ugrilujeme nebo upečeme, oloupeme a nakrájíme na proužky.
Jak grilovat papriky a loupat je, vás naučíme v Kulinářské akademii Lidlu.
02.Tuňáka smícháme s olivovým olejem, nasekanou listovou petrželí, červenou cibulí nakrájenou najemno, osolíme, opeříme a zamícháme. Nakonec ještě zakápneme citronovou šťávou.
03.Lžičku připraveného tuňáka klademe na proužek papriky, zabalíme, spíchneme párátkem s olivou a klademe na plátky bagety opečené na olivovém oleji. Podáváme jako jednohubky součástí tapas.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT