Studená melounovo-jahodová polévka
Doba přípravy20 min.

Studená melounovo-jahodová polévka

.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 200 g jahod
  • 600 g červeného melounu
  • ½ hrsti čerstvé bazalky
  • 1 hrst čerstvé máty
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 3 lžíce medu Marlene
  • 200 g zrajícího sýra ve slaném nálevu Eridanous

POSTUP

Postup

POTŘEBUJEME

  • tyčový mixér

Omyté jahody, na menší kousky nakrájenou dužinu melounu zbavenou jadérek, lístky čerstvé bazalky a máty (pár odložíme na ozdobu) rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka. Ochutíme citronovou šťávou a medem a vložíme na několik hodin do chladničky.

Polévku servírujeme s rozdrobeným sýrem a lístky čerstvé máty.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU