Šťáva z červené řepy, mrkve a jablek se zázvorem
Doba přípravy20 min.

Šťáva z červené řepy, mrkve a jablek se zázvorem

Nápoj plný zdraví! Připravte si šťávu z červené řepy, mrkve a jablek se zázvorem podle receptu Kuchyně Lidlu.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 2 malé červené řepy
  • 2 jablka
  • 4 mrkve
  • 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru
  • jablečná šťáva Dizzy (podle potřeby)

POSTUP

Potřebujeme

  • mixér
  • sítko

Postup

Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na malé kousky a vložíme do mixéru. Jablka oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na menší kousky. Očištěnou mrkev nakrájíme, oloupaný zázvor nastrouháme a vše dáme do mixéru a mixujeme, dokud se všechny přísady nespojí. Pokud je hmota příliš hustá, přilijeme jablečnou šťávu.

Hotovou směs dáme do sítka s drobnými očky a pomocí lžíce propasírujeme do misky. Celou hmotu necháme ještě několik minut odležet a znovu propasírujeme.

Servírování

Vymačkanou šťávu přelijeme do sklenic a podáváme.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU