Kuchyně
Americká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Pokročilý
Vyzkoušejte nejnovější recept Romana Pauluse na rump steak plněný pestem ze sušených rajčat a schwarzwaldskou šunkou. Najdete ho na stránkách kuchynelidlu.cz
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
4 056 kJ / 969 kcal
Bílkoviny
68,00 g
Tuky
54,90 g
Vláknina
6,30 g
Sůl
3,50 g
Sacharidy
53,20 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Cherry rajčata překrojíme na poloviny, naskládáme na plech, opepříme, trochu osolíme a zakápneme olivovým olejem a vložíme sušit do trouby předehřáté na 80 °C na 45 – 50 minut.
02.Maso naklepeme, nasekáme šlachy po stranách, osolíme, opepříme a potřeme pestem. Do šunky zabalíme polovinu plátku sýra a položíme ho na maso. Nakonec přidáme listy bazalky a maso zarolujeme. Vzniklé rolády svážeme provázkem a ještě osolíme a opepříme. Opečeme v pánvi s rozehřátým rostlinný olejem ze všech stran, poté přendáme i s výpekem na plech a vložíme do trouby předehřáté na 130 °C asi na 10 minut. Hotové rolády přikryjeme alobalem a nechám chvíli odpočinout. Poté zbavíme provázku a nakrájíme na plátky.
03.Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, rozkrájíme podélně na poloviny a opečeme v pánvi s rozehřátým rostlinným olejem dozlatova. V průběhu restování osolíme. Pórek nakrájíme na nudličky, vložíme do pánve k bramborám, lehce podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a krátce podusíme.
04.Z balsamica, pepře, soli, cukru a olivového oleje připravíme dresink.
05.Na talíř rozložíme rukolu, orestované brambory a pórek. Na zeleninu naservírujeme plátky pečené rolky, dozdobíme sušenými rajčaty a nakonec pokapeme připraveným dresinkem
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT