Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Restované houby

Restované houby můžete podávat jako přílohu ke všem masitým pokrmům nebo grilované rybě. Skvěle se hodí rovněž jako předkrm nebo jako výrazná chuťovka k pivu. Roman Paulus houby orestoval na oleji s nasekaným česnekem a čerstvým rozmarýnem, díky čemuž získaly nádhernou vůní a plnou chuť. Přesvědčte se sami, že jejich příprava je rychlá a snadná.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Na přípravu restovaných hub potřebujete: hřiby, lišky, česnek, čerstvý rozmarýn, bílé víno, listová petržel, sůl, pepř.

V pánvi rozehřejte olivový olej a přidejte 3 neoloupané stroužky česneku a čerstvý rozmarýn. Přidejte hřiby, osolte a opepřete. Jakmile se hřiby orestují, přidejte lišky a podlijte vínem. Hotové houby posypte nasekanou listovou petrželí.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU