Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, po chvíli přidáme najemno nasekanou šalotku, následně nahrubo mleté kančí maso, sůl a pepř. Po důkladném orestování přidáme sekaná rajčata, koření (bobkový list, celý pepř, nové koření) zabalené v plátýnku, provázkem svázané bylinky (rozmarýn a tymián), červené víno a necháme asi 5 minut vařit.
Přidáme omáčku demi-glace a dusíme do měkka podle potřeby 1-2 hodiny.
TIP: Jak připravit vývar demi-glace se dozvíte v Kulinářské akademii Lidlu zde.
Mezitím si dle návodu uvaříme těstoviny a orestujeme lišky na olivovém oleji, ochucenými česnekem, špičkami rozmarýnu, solí a pepřem.
Hotovou masovou směs smícháme s vařenými těstovinami a nasekanou čerstvou listovou petrželí. Podáváme ve velké míse spolu s houbami a posypané hoblinkami parmezánu.