Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Ve větší míse promícháme česnek, zázvor a papriku nasekané na plátky, med, olej, natrhaný rozmarýn, sůl a pepř. Postupně přidáváme na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev, bílou část cibulky) a řapíkatý celer.
Na velký kus alobalu položíme papír na pečení. Do středu umístíme porci připravené zeleniny, na vrch plátek bůčku, který ještě ochutíme solí, pepřem a trochou marinády z česneku, zázvoru a pálivé papriky.
Důkladně zabalíme, aby během pečení nevytékala šťáva. Stejným způsobem připravíme další porce. Položíme do horkého uhlí, zasypeme a pečeme přibližně 15 minut.