Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Filety lososa zbavíme kůže, osolíme, opepříme, posypeme sezamem a opečeme v rozehřáté pánvi s olejem ze všech stran tak, aby losos zůstal uvnitř šťavnatý. Stáhneme plamen, přiklopíme pokličkou a necháme odpočívat.
V rozehřáté wok pánvi s olejem zprudka orestujeme nejprve zázvor nakrájený na nudličky a česnek na plátky. Postupně přidáváme hlívu natrhanou na menší kousky, mrkev, papriku, cuketu a bambusové výhonky nakrájené na nudličky, sambal, citronovou trávu, trochu sezamu a uvařenou rýži, dochutíme ochucenou sójovou omáčkou a přidáme lahůdkovou cibulku nakrájenou na kolečka.
Pokrm podáváme ozdobený kouskem lahůdkové cibulky a křupavými krevetovými lupínky.