Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s 200 g cukru krystal do pěny, přilijeme vodu, přisypeme mouku a nakonec přidáme sníh. Těsto přelijeme na plech vyložený pečicím papírem a rozprostřeme. Pečeme v troubě předehřáté na 160 °C asi 20 minut. Piškot necháme vychladnout, kraje odřízneme od formy, sundáme pečicí papír a plát rozpůlíme na poloviny.
Pomazánku z čerstvého sýra trochu našleháme se 100 g cukru krystal, přilijeme smetanu, přisypeme vanilinový cukr a vyšleháme hladký krém.
Spodní část piškotu pomažeme ⅔ krému, na krém naskládáme zmrazené maliny, přiklopíme druhou polovinou piškotu, potřeme zbylou ⅓ krému a dáme vychladit do lednice.
Mezitím připravíme posypku z mletých mandlí. Mandle s cukrem moučka přesypeme na pánev, opražíme dorůžova a posypeme povrch řezu.