Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Kuřecí maso necháme vychladit v lednici nebo krátce v mrazničce, aby bylo opravdu studené.
Do mixéru dáme maso, osolíme, opepříme, přidáme nasekané bylinky, brandy a rozsekáme najemno. Po částech přidáváme i vychlazenou smetanu, dokud nedostaneme jemnou masovou hmotu.
Výsledná hmota je ve spojení například s osmahnutými hříbky vhodná jako houbová nádivka do rolády nebo pečeného masa.
Můžeme ji použít i jako pojidlo do závitků z kapustových listů, špenátu nebo listového těsta. Stačí list potřít fáší a poté do něj zabalit maso nebo oblíbenou nádivku. Fáš obě suroviny krásně spojí.