Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Oloupané brambory nakrájíme na kostky, krátce vaříme ve vroucí osolené vodě do poloměkka a scedíme. V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme cibuli nakrájenou na měsíčky a očištěnou papriku nakrájenou na menší kousky. Přidáme předvařené brambory, osolíme, opepříme, přidáme čerstvý rozmarýn a opečeme dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájený česnek a pálivou papričku, kterou jsme zbavili semínek. Krátce před dokončením přidáme olivy natrhané na kousky a případně i čerstvé bylinky.
Krůtí prsa očistíme od blan a krvavých stop a nakrájíme na řízky, které naklepeme přes fólii, osolíme, opepříme a s chorizem opečeme v rozehřáté pánvi s olivovým olejem dozlatova. Opečené chorizo položíme na maso, posypeme nastrouhaným sýrem a v troubě pod grilem zapečeme dozlatova.
Zapečené krůtí řízky podáváme s restovanou zeleninou a čerstvým polníčkem ochuceným citronovou šťávou a olivovým olejem.