Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme v rozpáleném rendlíku s olivovým olejem. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájený řapíkatý celer a pálivou papričku zbavenou semínek, osolíme a opepříme. Dusíme na mírném ohni asi 5 minut, přidáme cukr (1 až 2 lžíce podle toho, jak jsou sladké broskve) a skořici. Jakmile se cukr rozpustí, přidáme očištěné a na menší kousky nakrájené broskve, vinný ocet, najemno nastrouhaný zázvor a lístky tymiánu. Dusíme pod pokličkou 15 – 20 minut, až broskve změknou a čatní začne houstnout.
Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na plátky (silné asi 2 cm). Zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme v rozpálené pánvi s olivovým olejem z obou stran dozlatova. Spolu s masem opečeme v pánvi dokřupava i plátky prosciutta. Na každý plátek masa položíme plátek opečeného prosciutta a hobliny sýra cheddar a necháme chvíli dojít v pánvi.
Cukety nakrájíme na kolečka a orestujeme v pánvi na troše olivového oleje spolu s nadrobno nakrájenými stroužky česneku a zbylou pálivou papričkou zbavenou semínek. Osolíme, opepříme a restujeme dozlatova. Na konec přidáme nasekané lístky máty a citronovou šťávu.
Krůtí prsa s prosciuttem servírujeme s opečenou cuketou a broskvovým čatní. Pokrm můžeme dozdobit lístky máty.