Káva se zmrzlinou a se šlehačkou
Markéta Krajčovičová
Doba přípravy10 min.

Káva se zmrzlinou a se šlehačkou

Káva jako dezert? Ochutnejte kávu se zmrzlinou a se šlehačkou podle kuchynelidlu.cz.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 20 g oříškovo-nugátového krému Choco Nussa nebo rozpuštěné čokolády Fin Carré
  • 1 šálek silné instantní kávy Monte Santos
  • 2 kopečky zmrzliny Nobilissima (vanilkové nebo čokoládové)
  • 1 šlehačka ve spreji Pilos
  • vysoké sklenice

POSTUP

Na dno vysoké sklenice dáme nugátový krém nebo rozpuštěnou čokoládu, zalijeme šálkem horké kávy, přidáme šlehačku a kopečky zmrzliny.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU