Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Hříbkové carpaccio

Pod pojmem carpaccio si určitě představíte na tenké plátky nakrájené syrové maso s typickým italským sýrem nebo stále módnější červenou řepu s kozím sýrem. Víte ale, že si můžete připravit i houbové carpaccio? Roman Paulus Vám ve svém triku ukáže, jak houby nakrájet, lehce namarinovat a dochutit, aby vytvořily dokonalý předkrm. Díky marinádě z balsamica a olivového oleje získá carpaccio výraznější chuť, houby budou lépe stravitelné a Vy si na nich budete moci báječně pochutnat.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Na přípravu hříbkového carpaccia potřebujete: pravé hřiby, sůl, pepř, olivový olej, balsamico, čerstvé bylinky, listy salátu, kousky opečeného chleba, sýr grana padano.

Hříbky nakrájíme na mandolíně na tenké plátky, rozložíme na talíř, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. V misce připravíme marinádu z olivového oleje, balsamica, soli a pepře. Carpaccio dozdobíme bylinkami a listy salátu a přelijeme připravenou marinádou. Podáváme s kousky opečeného chleba a hoblinkami sýra grana padano.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU