Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Cibuli a zázvor nakrájené na větší kusy, celé stroužky česneku a pálivou papričku nakrájenou nadrobno vložíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Vzniklou pastu smícháme s hovězími nudličkami, přiklopíme alobalem a necháme v lednici marinovat 2,5-3 hodiny.
Maso i s marinádou orestujeme v rozehřáté pánvi s kokosovým olejem, marináda pustí hodně vody, kterou musíme vydusit. Přisypeme kari a skořici, přidáme rajčata a necháme restovat. Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a na mírném plameni dusíme doměkka. Omáčku zredukujeme tak, aby se na nudličky nabalovala.
Basmati rýži uvaříme dle návodu na obalu.
Pokrm servírujeme v hlubším talíři, ozdobíme lahůdkovou cibulkou nakrájenou na kolečka a červenou paprikou na nudličky. Basmati rýži podáváme v misce zvlášť ozdobenou nakrájenou lahůdkovou cibulkou.