Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a opečeme v rozehřátém hrnci s olejem ze všech stran. Vyndáme z hrnce a na výpeku opečeme kořenovou zeleninu nakrájenou na menší kostky. Pokud se výpek začne připalovat, podlijeme trochou piva a necháme odvařit. Přidáme cibuli a česnek nakrájené nadrobno, bobkový list, cukr, necháme lehce zkaramelizovat, přidáme protlak a ostrou papriku a krátce zarestujeme. Podlijeme pivem a necháme chvíli probublat. Do hrnce vrátíme maso, podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka (alespoň 1 hodinu).
Pokrm podáváme do hlubšího talíře a ozdobíme snítkou listové petržele. Jako příloha se hodí brambory pečené ve slupce nebo dušená rýže.