Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Nejprve si připravíme kuskus, který uvaříme podle návodu na obalu.
Z granátového jablka vypreparujeme zrníčka a přisypeme je k vychladnutému kuskusu.
Tip: Jak snadno oloupat granátové jablko zjistíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Přidáme nadrobno nakrájené řapíky celeru, cibuli a zelené jablko. Ochutíme solí a pepřem, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Na závěr ještě přimícháme nasekané bylinky zbavené dřevnatých stonků.
Sýry rozbalíme, osušíme a ugrilujeme na rozpáleném grilu z obou stran do zlatova. Před servírováním je nakrájíme na tenčí plátky.
Na talíř naservírujeme kuskusový salát. Na něj položíme plátky grilovaného sýru, pokapeme olivovým olejem a ozdobíme lístky bazalky.