Rajčata překrojíme na poloviny, dužinu vydlabeme a přendáme do mísy. Šťávu scedíme, dužinu rajčat osolíme, opepříme, polijeme olejem, přidáme natrhané olivy, nasekanou petrželovou nať a nastrouhaný parmazán. Připravenou směsí naplníme rajčata, posypeme kozím sýrem, ochutíme solí, pepřem a grilujeme, dokud se sýr mírně nerozteče. Po ugrilovaní stáhneme slupku z rajčat.
Krůtí maso očistíme, ochutíme solí, pepřem a posypeme nadrobno nasekaným rozmarýnem. Obalíme plátky slaniny a grilujeme na rozpáleném grilu přibližně 8 minut. Po ugrilovaní maso pokapeme šťávou z poloviny citronu, olejem a přikryjeme alobalem.
Grilované maso nakrájíme na menší kousky a podáváme s plněnými rajčaty a rukolovým salátem ochuceným šťávou z poloviny citronu a olejem.
Servírování:
Grilovaná kuřecí křídla podáváme s petrželovým pestem, opečenou ciabattou a listovým salátem.