Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Krůtí prsa očistíme, opláchneme, důkladně osušíme, nakrájíme na silnější plátky, osolíme a opepříme. Na maso přidáme několik lístků čerstvého tymiánu a pokapeme olivovým olejem, který rozetřeme po obou stranách. Krůtí prsa poklademe na rošt grilu a současně přidáme grilovat i hrozny. Grilujeme asi 5 minut z každé strany dozlatova .
V misce důkladně utřeme hořčici, med, bílý vinný ocet a přibližně 100 ml olivového oleje, aby se všechny suroviny důkladně spojily.
Hrst ořechů opečeme na suché pánvi. V misce zlehka smícháme omytý a osušený polní salát, mix ořechů nasekaných nahrubo a kousky kozího sýra. Opečené bobule hroznů překrojíme na poloviny a přidáme do salátu.
Na talíř naložíme salát, přidáme grilované krůtí prsa a přelijeme zálivkou vinaigrette.