Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Omyté a osušené steaky potřeme po všech stranách olivovým olejem a opepříme. Steaky grilujeme na rozpálené pánvi ze všech stran do zlatohněda. Poté je osolíme, na každý steak přidáme kousek másla a stáhneme z ohně. Přikryjeme alobalem a necháme 2 - 3 minuty odpočívat.
1 česnek spolu s lístky rozmarýnu a tymiánu nasekáme nadrobno a přendáme do misky. Přidáme dijonskou hořčici, balsamico a špetku cukru. Za stálého míchání přilejeme asi 100 ml olivového oleje. Nakonec osolíme a opepříme.
V pánvi na troše olivového oleje orestujeme přepůlená cherry rajčata a na menší kousky nakrájenou hlívu. Osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájený česnek. Restujeme, dokud cherry rajčata nezměknou a hlíva nezíská zlatohnědou barvu. Poté přidáme rozmražené fazolové lusky a ještě chvíli restujeme. Nakonec ochutíme balsamicovým vinaigrette.
Do středu mělkého talíře naservírujeme restovanou zeleninu s hlívou a na ně grilovaný steak z hovězí svíčkové. Cely pokrm pokapeme balsamicovým vinaigrette.
Tip: Marcelův recept si můžete připravit ze všech steaků v naší nabídce.