Expresní hráškový krém
Roman Paulus
Doba přípravy20 min.

Expresní hráškový krém

Připravte si rychlý a jednoduchý hráškový krém. Recept najdete na kuchynelidlu.cz.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 4 šálky mraženého zeleného hrášku Icefield
  • 1 × mladá cibulka
  • 3 × šálky vody
  • 1 × zeleninový nebo kuřecí bujón Cusina
  • 300 g mozzarelly Lovilio
  • ponorný mixér

POSTUP

Do hrnce dáme vařit vodu s bujónem, přidáme hrášek a celou mladou cibulku. Jakmile je hrášek měkký, vyndáme cibuli a rozmixujeme, až získáme krémovou konzistenci. Přidáme na kousky nakrájenou mozzarellu a mixujeme dál, až bude krém úplně hladký.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.