Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Tuňáka nakrájíme nejdříve na plátky a následně na kostičky, přidáme pokrájené kapary, chilli a jarní cibulku, trochu sójové omáčky, olivový olej, osolíme, opepříme, zamícháme a necháme chvíli odstát.
V grilovací pánvi bez tuku opečeme plátky bílého chleba z obou stran, poté potřeme česnekem, zakápneme olivovým olejem.
Tatarák naneseme na opečený bílý chléb a dozdobíme avokádem, sezamem, marinovaným zázvorem, řasou a výhonky. Na každou bruschettu naneseme tuňákový tatarák a pomocí cukrářského sáčku avokádové pyré, které připravíme rozmixováním všech surovin. Dozdobíme marinovaným zázvorem nakrájeným na nudličky, orestovaným sezamem a výhonky.