Barevná ryba ve stříbrných balíčcích
Doba přípravy35 min.

Barevná ryba ve stříbrných balíčcích

Ryba na grilu, to je lahůdka. Připravte si lososa se zeleninou podle Kuchyně Lidlu.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 4 × filety z lososa (cca 100 g každý) (čerstvé Grill and Fun nebo mražené Trawlic)
  • 2 × středně velké cukety
  • 16 × cherry rajčat
  • 1 × menší cibule
  • 2 × lžíce čerstvého tymiánu
  • 1 × hrst čerstvé bazalky
  • 1 × citron
  • olivový olej Primadonna
  • mořská sůl z mlýnku Kania
  • černý pepř Mikado
  • alobal Sandom
  • gril

POSTUP

Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.

Cherry rajčata rozkrojíme na polovinu, cukety nakrájíme na plátky a cibuli na poloviční kroužky.

Připravíme 4 archy alobalu, na které postupně pokládáme: plátky cukety, kousky lososa, polokroužky cibule a půlky rajčat. Zeleninu a rybu posypeme nasekaným tymiánem, bazalkou, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a citrónovou šťávou. Poté důkladně zabalíme do alobalu. Hotové balíčky položíme na gril. Po 15-20 minutách pootevřeme balíčky a zkontrolujeme, zda je losos upečený.

Servírování

Podáváme s opečenou bagetkou nebo grilovanými brambůrky.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.