Vykosťování kuřecího stehna
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda prázdná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Než se pustíte do vykosťování, nejdřív se ujistěte, že máte ten správný nůž. Vše pak bude mnohem jednodušší a navíc i část masa nepřijde nazmar. Vykosťování není složité. Stačí si osvojit pár triků, které Vám usnadní práci. Vykostěné stehno můžete třeba usmažit vcelku, skvěle se hodí také k plnění.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo