Kuchyně
Italská
Doba přípravy
5 min.
Obtížnost
Začátečník
Parmezán nebo Grana Padano – který sýr máte raději? Zjistěte rozdíl mezi těmito ikonami italské kuchyně ve videu s Riccardem Lucquem.
Energie
0 kJ /
Bílkoviny
0,00 g
Tuky
0,00 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,00 g
Sacharidy
0,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Co by byla Itálie bez sýrů, a to hlavně bez oblíbeného parmezánu či grana padano? Oba jsou to ikonické italské sýry, ale jaký je mezi nimi vlastně rozdíl?
02.Na závěr jeden tip, abyste už nikdy nemuseli vyhazovat kůrky parmezánu. Nakrájejte je na kostky, dejte na talíř a nechte je rozpéct v mikrovlnné troubě, na maximální výkon po dobu 2 minut. Získáte tak skvělé sýrové krekry, které se hodí k vínu nebo našemu Limoncello spritzu.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT