Olivový olej
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Řecká

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Ne každý olivový olej chutná stejně, na světě existuje velké množství odrůd této rostliny. Navíc ne každý olej se vyrábí ze zralých plodů, některé druhy vznikají výhradně z těch méně zralých. Podívejte se, čím se vyznačují jednotlivé druhy olivového oleje.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo