Jak podávat čerstvé ústřice
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Ústřice jsou symbolem luxusu a patří k velmi oblíbeným mořským plodům. Jedni jejich chuť milují, druzí zatracují. Je ovšem nutné uznat, že ústřice jsou prostě výjimečné. Roman Paulus Vám ve svém videu ukáže, jak poznat, že ústřice jsou čerstvé, jak je otevřít a poté servírovat. Dozvíte se, že nejlépe chutnají s kouskem citronu nebo limetky a další úpravy nepotřebují.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo