Markéta Krajčovičová
Doba přípravy15 min.

Jak udělat drobenku

Drobenka na koláči je tou správnou tečkou, bez které by koláč nebyl to pravé. Pojďte se s námi podívat, jak se dělá.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Drobenka

  • 150 g polohrubé mouky
  • 100 g moučkového cukru
  • 100 g másla
  • 1 ks vanilkový cukr

POSTUP

Drobenku používáme na dokončení kynutých koláčů a ovocných dezertů. Receptů na její přípravu existuje mnoho – Markéta Vám na videu prozradí ten svůj.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.