Jak poznáme, že je ryba čerstvá?
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Ryby jsou našemu zdraví velmi prospěšné a měly by se v našem jídelníčku objevovat často, to je známá věc. Nevíte však, jak na jejich přípravu? Roman Paulus je přes ryby opravdový odborník a v našem videu Vám prozradí vše, co potřebujete znát. Zjistíte, jak připravit lososa, pstruha nebo kapra nebo také jak poznat čerstvou rybu. Pokud patříte mezi milovníky ryb, podívejte se na toto video, určitě se opět dozvíte něco nového.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo