Kuchyně
Slovenská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
2 hod. 30 min.
Obtížnost
Začátečník
Krkovička, brambory, paprika, cibule, slanina a klobása, trochu času a hostina je na stole. Živáňská pečeně Romana Pauluse nadchne všechny milovníky receptů z jednoho hrnce.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 907 kJ / 937 kcal
Bílkoviny
65,60 g
Tuky
65,20 g
Vláknina
4,50 g
Sůl
4,90 g
Sacharidy
22,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Začneme přípravou marinády. V míse smícháme hrubozrnnou hořčici, nastrouhaný česnek a mletou papriku.
02.Plátky masa osolíme, opepříme a z obou stran potřeme připravenou marinádou.
03.Na dno zapékací mísy vložíme brambory, které jsme předtím oloupali a nakrájeli na plátky, a osolíme. Na brambory skládáme postupně plátky masa, papriku nakrájenou na proužky, cibuli na nudličky, slaninu na hranolky a klobásu na silnější kolečka. Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 90 minut. Poté sundáme alobal a dopečeme dozlatova a dokřupava.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT