Kuchyně
Česká
Doba přípravy
1 hod. 30 min.
Obtížnost
Pokročilý
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
9 381 kJ / 2 242 kcal
Bílkoviny
142,40 g
Tuky
178,30 g
Vláknina
6,50 g
Sůl
4,20 g
Sacharidy
15,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Do měkka vařené kůže a maso pokrájíme najemno. Ochutíme pepřem, solí, sterilovanou zeleninou (okurky pokrájíme) a octem.
02.Do masa nalijeme ještě teplý vývar a důkladně promícháme. Přelijeme do finálních nádob a necháme do druhého dne zatuhnout v lednici.
Huspeninu lze připravit do jednoporcových misek, nebo do větší formy, ze které pak budete krájet jednotlivé porce.
03.Huspeninu si nejlépe vychutnáme s čerstvým chlebem, najemno nakrájenou šalotkou a jablečným křenem.
Jak si připravit jablečný křen se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT