Špagety s kuřecím masem a rajčaty
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
počet porcí

Počet porcí

4 porce

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Nemáte na vaření čas? Těstoviny a kuřecí maso jsou pro tyto případy ideální. Uvařte si podle receptu Marcela Ihnačáka.


Tagy

Nedělní oběd

Marcel Ihnačák

Marcel Ihnačák

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 4 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 2 × cibule
  • 4 × stroužek česnek
  • 2 × pálivá paprička
  • extra panenský olivový olej Primadonna
  • 500 g kuřecí prsní řízky Řezníkova čerstvá porce
  • sůl Kania
  • černý mleté pepř Kania
  • 100 ml suché bílé víno
  • 400 g loupaná krájená rajčata Baresa
  • 100 g chorizo
  • 300 g špagety Combino
  • listová petržel
  • 50 g parmezán Milbona

Orientační nutriční hodnoty

Energie

3 284 kJ / 785 kcal

Bílkoviny

62,40 g

Tuky

26,40 g

Vláknina

5,20 g

Sůl

3,20 g

Sacharidy

66,90 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Cibuli, česnek a pálivou papričku bez semínek nakrájíme nadrobno. 

02.V rozpálené pánvi s olivovým oleji orestujeme cibuli, poté přidáme kuřecí prsa nakrájená na kostky, česnek a pálivou papričku, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Podlijeme vínem, přidáme rajčata, chorizo nakrájené na menší kousky a všechno povaříme. V případě potřeby podlijeme vodou. 

03.Před dokončením přidáme špagety, které jsme uvařili podle návodu na obale, nasekanou listovou petržel a promícháme. 

04.Podáváme s nastrouhaným parmezánem.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo