Pepř
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Černý pepř používáme v kuchyni nejčastěji, ale Roman Paulus Vám ukáže, že existují i jiné druhy, které můžete s úspěchem využít. K rybám se nejvíce hodí bílý pepř, protože je jemný, k hovězímu zase zelený, jelikož je výrazný. A odkud pochází růžový pepř? Na tuto a jiné otázky získáte odpovědi v následujícím videu.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo