Kuchyne Lidlu

Blog

Maso pro labužníky

Rump steak je velice chutné maso, i přesto je důležité dbát na jeho přípravu. Učit se můžete třeba od Romana Pauluse. Tento týden najdete v Kuchyni Lidlu nový recept na přípravu rump steaku, protože jej nyní koupíte v Lidlu za skvělou cenu.

Rump steak s vůní sušených rajčat

Pokud milujete hovězí maso, určitě vyzkoušejte nejnovější recept z Kuchyně Lidlu na rump steak plněný pestem ze sušených rajčat a schwarzwaldskou šunkou. K tomu podává Roman Paulus opečené brambory, rajčata sušená v troubě a rukolu. Ten správný říz dodá pokrmu dresink z balsamica. Vyzkoušejte a ochutnejte.

Dušené vepřové se zeleninou

Jemné vepřové maso dušené v bílém víně je nejnovější recept Marcela Ihnačáka. Pokrm podává s fenyklem, olivami a sušenými rajčaty, díky čemuž získá neobvyklé aroma. Jako přílohu zvolil náš šéfkuchař oblíbený bulgur, který dochutil čerstvými lístky bazalky a petržele. Celý pokrm je plný vůní, které spolu nádherně souzní, navíc je i snadný na přípravu.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.