Počet porcí
8 porcí
Doba přípravy
45 min.
Obtížnost
Začátečník
Urodila se vám cherry rajčátka? Uchovejte je na zimu a zavařte si je! Jak na to, vám poradí Roman Paulus ve videu.
Energie
0 kJ /
Bílkoviny
0,00 g
Tuky
0,00 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,00 g
Sacharidy
0,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V rozehřátém hrnci s olivovým olejem orestujeme dosklovata cibuli nakrájenou na nudličky a česnek na plátky.
02.Přidáme cherry rajčata a tymián a necháme chvíli podusit.
Stejným způsobem zpracujete i velká rajčata nakrájená na kousky.
03.Podušená rajčata přelijeme do připravených čistých sklenic, otřeme čistou utěrkou a uzavřeme víčkem. Sterilujeme na 85 °C cca 20 minut. Poté vyndáme na utěrku, víčkem dolů, abychom se ujistili, že jsou dobře zavařené a necháme vychladnout.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT