Kuchyně
Česká
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Energie
11 206 kJ / 2 678 kcal
Bílkoviny
15,80 g
Tuky
243,50 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
5,60 g
Sacharidy
121,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Vodu svaříme s 60 g cukru na rozvar. Vyšleháme změklé máslo a 60 g cukru do pěny. Bílky vyšleháme v tuhý sníh a postupně vmícháme teplý rozvar.
02.Nakonec ručně promícháme bílkovou a máslovou hmotu a takto připravený základní krém můžeme ochutit nebo rovnou použít.
03.Zkusit můžete i další oblíbené příchutě jako kávový, ořechový, chilli nebo krém s vaječným likérem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT